Omorât în bătaie în Cimitirul Mănăştur. Criminalul a ajuns după gratii

Omorât în bătaie în Cimitirul Mănăştur. Criminalul a ajuns după gratii
Un cadavru parţial dezbrăcat şi plin de lovituri a fost descoperit sâmbătă, printre morminte, în Cimitirul din Mănăştur.

"La data de 25 mai, ora 08:45, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj a fost sesizat telefonic cu privire la faptul că în Cimitirul Mănăştur din municipiul Cluj-Napoca, printre morminte, se afla cadavrul unei persoane necunoscute de sex masculin, parţial dezbrăcat şi care prezintă urme de violenţă la nivelul corpului", se arată într-un comunicat remis presei.

La examinarea exterioară a cadavrului, criminaliştii au constatat că acesta prezintă multiple echimoze şi tumefacţii la nivelul capului, trunchiului şi picioarelor. Medicii legişti au confirmat în urma efectuării necropsiei că moartea persoanei în cauză a fost una violentă, datorându-se unui traumatism cranio-cerebral sever. În urma verificărilor, victima a fost identificată în persoana lui Viorel T., de 59 ani, din Cluj-Napoca, care ocazional lucra în acest cimitir.

Poliţiştii mai spun că bărbatul s-ar fi cinstit vineri, în jurul prânzului, cu mai multe pahare de tărie cu un prieten şi de aici, pe fondul unor neînţelegeri, s-a ajuns la o ceartă ce s-a transformat mai apoi într-o bătaie în toată regula: lovituri cu pumnii, picioarele şi corpuri dure, lovituri ce au dus la decesul groparului.

Criminalul a fost reţinut pe bază de ordonanţă emisă de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, pentru săvîrşirea infracţiunii de omor calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 174 al.1 art.175 al.1 lit. i din Codul Penal iar în 26.05.2013 instanţa de judecată a emis mandat de arestare preventivă pe o durată de 29 zile, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Cluj.

 

Comenteaza