OMENIA, știre națională! Mesaj pentru taximetristul bucureștean: ”Dacă te muți la Cluj țin promisiunea! 5 ani gratis”

OMENIA, știre națională! Mesaj pentru taximetristul bucureștean: ”Dacă te muți la Cluj țin promisiunea! 5 ani gratis”
| Foto: captura video - https://stirileprotv.ro/

Șoferul de taxi care a impresionat printr-un gest de omenie, după ce a transportat de urgență la spital o mamă și pe copilul ei rănit, a fost găsit. Bărbatul se numește Silvian Iulian Bucur, și este din București, nu din Cluj.

Taximetriștii din Cluj-Napoca au pornit în căutarea colegului de breaslă care ar fi transportat gratuit o mamă cu copilul, de urgență, la spital. Femeia nu avea destui bani, iar gestul de omenie al taximetristului a impresionat.

Povestea s-a viralizat pe rețelele sociale din Cluj zilele trecute, utilizatorii fiind impresionați de gestul de omenie al bărbatului. Taximetriștii din Cluj doreau să dea de urma șoferului, pentru a-l premia în urma gestului său de bunătate. Dar întâmplarea nu era din Cluj și nici nu era recentă. 

“A devenit deja o ambiție personală să-l găsesc. Tocmai de aceea, am postat pe pagina asociației, că oferim un premiu, constând în dispeceratul pe cinci ani gratuit. Iar dacă e angajat, îî oferim o mașină electrică”, a declarat Ioan Pugna, vicepreședintele Asociației Taximetriștilor din Cluj.

Știrile PRO TV au dat de urma taximetristului Silvian Iulian Bucur. Acesta a povestit că a fost vorba de o cursă din cartierul bucureștean Pajura, până la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu. Femeia chemase un taxi printr-o aplicație de profil, și se grăbea să ajungă la spital, după ce fiul ei se rănise la cap. După confirmarea comenzii, ea a luat legătura cu șoferul, căruia i-a mărturisit că nu are suficienți bani pentru cursă. Acesta s-a oferit să facă cursa gratuit, gândindu-se că în locul femeii “ar putea fi mama, soția, sau cineva apropiat care să fie în aceeași situație”.

Omul e modest și are valori după care tânjim fiecare dintre noi, lucru dovedit de viteza cu care s-a viralizat gestul său de omenie la distanță de 2 ani. “Fiecare pădure are uscăturile ei. Au fost foarte mulți care m-au felicitat, dar au fost și câțiva care n-au spus chiar ce trebuie, acolo. Am credința că, dacă faci bine, bine găsești”, a declarat Iulian Bucur pentru Știrile PRO TV, care mărturisește faptul că a făcut și cu alte ocazii gesturi de bunăvoință.

Asociația de Monitorizare Taxi Transilvania, își păstrează promisiunea de a-i oferi gratis dispecerat pe 5 ani. ”A iesit un viral bun dar întâmplarea este din București, colegul Iulian este protagonistul pe care îl felicităm pe această cale. Titan , indicativ 2000. Dacă te muți la Cluj țin promisiunea! 5 ani gratis dar nu te pun controlor”, i-au transmis lui Iulian cei de la Asociația de Monitorizare Taxi Transilvania pe Facebook

Comenteaza