Oile pasc în voie într-o POIANĂ cu NARCISE din Cluj

Oile pasc în voie într-o POIANĂ cu NARCISE din Cluj

Un clujean şi-a amintit că şi pe la Cluj ar fi fost protejată prin lege o Poiană a Narciselor la un moment dat, în zona Câmpeneşti - Fundeni, comuna Apahida. E vremea narciselor, iar oile pasc în voie în zona respectivă, ne scrie pe WhatsApp un cititor. 

Un cititor al ZIUA de CLUJ ne-a scris pe WhatsApp că şi judeţul Cluj ar avea o "Poiană cu narcise", dar că acolo zona a fost transformată în păşune, unde oile pasc în voie. 

Acesta spune că zona ar fi unica de acest fel în împrejurimile oraşului Cluj-Napoca şi trage un semnal de alarmă autorităţilor să ia măsuri pentru a o proteja aşa cum ar merita. Mai mult zona ar putea deveni un punct turistic de interes pe harta judeţului. 

"În CĂMPENEȘTI- FUNDENI com. APAHIDA există un loc care se numește,, POIANA NARCISELOR". În urmă cu aproximativ 15-20 ani a fost declarată ca zonă ocrotită de lege!

Acuma este perioada narciselor, iar oile pasc acolo în voia lor! Oare cei în drept n-ar trebui să se autosesizeze? PĂCAT de acea zonă singură în împrejurimile orașului CLUJ-NAPOCA !!!!", ne-a transmis cititiorul ZIUA de CLUJ. 

Comenteaza