"Şoferul de weekend" a comis-o din nou pe drumurile Clujului VIDEO

A fost desemnat cel mai imprudent şofer clujean din acest acest weekend. O demonstrează un filmulet postat, astăzi, pe site-ul trafictube.

Video-ul a fost filmat sâmbătă, 3 noiembrie, în jurul orei 15, pe tronsonul Sânnicoară până la intrarea în Cluj-Napoca, la IRA.

"Ieri, mi-a atras atenţia un şofer, care conducea imprudent, trecea de pe o bandă pe alta fără semnal şi fără motiv, trecea pe contrasens, de câteva ori fiind aproape de acroşarea celorlalţi participanti la trafic. Filmul prezintă bucata de drum comun pe care l-am avut cu acesta, din Sânnicoara până la intrarea în Cluj, la IRA. Sper ca a ajuns acasă fără incidente. Nu am sunat la poliţie", scrie autorul filmuleţului.

Acesta mai menţionează, în postarea sa, că maşina era fără carcasă la stopul din stânga şi avea partea stângă proaspăt julită.

În doar câteva ore, postarea a strâns destul de multe comentarii, în care autorul filmuleţului este mustrat că nu a sunat la poliţie: "Totuşi, nu înţeleg de ce nu ai sunat la Poliţie?", "Gândeşte-te ce ai fi simţit să vezi la ştiri că a facut accident şi a omorât un om nevinovat, iar tu puteai să previ lucrul acesta sunând la poliţie", "În locul tău, întâi îl opream pe dreapta şi după aia sunam la Poliţie. Şi stăteam cu el acolo până veneau".

În acest weekend, poliţiştii clujeni au reţinut 32 de permise auto şi 15 certificate de înmatriculare. De asemenea, au eliberat peste 200 de amenzi pentru nereguli în trafic. Doi şoferi s-au ales cu dosar penal pentru că s-au urcat băuţi la volan.

Comenteaza