Şoferul care a ucis doi soţi pe trecerea de pietoni, arestat doar 15 zile VIDEO

Şoferul care a ucis doi soţi pe trecerea de pietoni, arestat doar 15 zile VIDEO
Bărbatul care a produs aseară un accident de circulaţie în cartierul Grigorescu şi a spulberat pe trecerea de pietoni doi soţi în vârstă, a fost arestat preventiv în această seară. Dar nu pentru 29 de zile cât au cerut procurorii, ci pentru 15 zile.

Şoferul Paul Gheorgheci a fost prezentat instanţei Judecătoriei Cluj-Napoca în această seară, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Aceasta a fost admisă doar parţial de către judecător, însă, care a dispus ca şoferul să fie arestat preventiv pentru doar 15 zile. Verdictul a fost dat după ora 21.

Paul Gheorgheci a fost condus încătuşat în maşina de Poliţie, care l-a dus în celulă. Întrebat dacă îşi regretă fapta, acesta a răspuns afirmativ.

Amintim, doi soţi au fost călcaţi aseară pe trecerea de pietoni, în cartierul Grigorescu, de un şofer care conducea o maşină Renault şi care, după cum s-a dovedit la testarea cu aparatul etilotest, avea o concentraţie de alcool de peste 1 la mie în aerul expirat. Femeia a intrat în stop cardiorespirator înainte de venirea Ambulanţie, în vreme ce soţul acesteia, diagnosticat cu politraumatism, a murit ulterior la spital.

Comenteaza