Foto Şoferii, după accidentul MORTAL de pe Vâlcele-Apahida: "Depășiri kamikaze, teribilism şi nepăsare... Nu am văzut niciodată un echipaj de poliţie rutieră 'la pândă' pe centură"

Şoferii, după accidentul MORTAL de pe Vâlcele-Apahida: "Depășiri kamikaze, teribilism şi nepăsare... Nu am văzut niciodată un echipaj de poliţie rutieră 'la pândă' pe centură"
Şoferii, după accidentul MORTAL de pe centura Vâlcele-Apahida: "Depășiri kamikaze, teribilism şi nepăsare... Nu am văzut niciodată un echipaj de
Şoferii, după accidentul MORTAL de pe centura Vâlcele-Apahida: "Depășiri kamikaze, teribilism şi nepăsare... Nu am văzut niciodată un echipaj de
Şoferii, după accidentul MORTAL de pe centura Vâlcele-Apahida: "Depășiri kamikaze, teribilism şi nepăsare... Nu am văzut niciodată un echipaj de
Şoferii, după accidentul MORTAL de pe centura Vâlcele-Apahida: "Depășiri aiurea, teribilism, nepăsare, prostie... Nu am văzut niciodată un echipa

Marţi seara a avut loc un accident mortal pe centura Vâlcele - Apahida. Şoferii spun că acolo de vină ar fi şi jumătatea de bandă de pe marginea drumului, multele depășiri aiurea, teribilismul, nepăsarea, sau prostia unor şoferi, dar mai ales lipsa echipajelor de poliţie rutieră 'la pândă' în zona periculoasă. 

La data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 18.45, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe DN VOCNE la km 19+100 m. În accident au fost implocate un autoturism care se deplasa pe direcția Dej spre Cluj-Napoca, condus de o femeie de 52 de ani și un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani.

Polițiștii clujeni au transmis că autovehicului ar fi pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu TIR-ul, iar în urma impactului, șoferul autovehiculului, o femeie din municipiul Bistrița a decedat. Testarea bărbatului cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.

Traficul rutier pe centura Vâlcele -  Apahida a fost blocat aproape 3 ore şi a fost reluat abia în jurul orei 21:30, a mai transmis IPJ Cluj marţi seara.  

Şoferii care au văzut postarea cu accidentul mortal de marţi seara de pe Info Trafic jud. Cluj spun că "acolo e nenorocire şi din cauza jumătăţilor alea de benzi pe fiecare sens pe care unii se trag şi alţii nu... oricum e jale peste tot şi din păcate tot mai multe accidente". 

"Circul des din Cluj la Apahida și invers (pe centură) fie oră de 'vârf' sau nu... dar mereu când mă pornesc la drum o fac cu groază la câte depășiri aiurea vad, cât teribilism, câtă nepăsare și mai ales câtă prostie la unii șoferi. Nu am văzut niciodată un echipaj de poliăţie rutieră 'la pândă' pe centură. Ar trebui. Toți știm că stau în același loc (unde întorc tramvaiele) acolo lejer 60, pe urma pedala la podea", a adăugat un alt şofer din Cluj. 

"Din păcate depășirile periculoase în zona aia sunt sport naţional!", "Depășiri kamikaze în fiecare zi şi pe centura Cluj - Dej", adaugă alţi şoferi. 

"Poliția nu stă la pândă pe centură pentru că banul trebuie să vină repede și sigur. Astfel, preferă Bdul Muncii, sensul spre ieșirea din oraș, 4 benzi, linie dreaptă, trafic pietonal zero, limită 50/h. Acolo iese cașcavalul nu pe centură. Radarul e un instrument de făcut bani, nu de prevenție", adaugă un cititor ZIUA de CLUJ. 

Oamenii sunt dezamăgiţi de poliţiştii de la rutieră deoarece spun că aceştia nu îşi dau interesul pentru acţiuni de prevenție, ci aleg cu atenţie locurile în care pot să reţină cât mai multe permise, potrivit unui alt cititor al paginii de Facebook ZIUA de CLUJ. 

Comenteaza