Şofer rupt de beat, a fost reţinut de poliţişti pentru că a provocat un accident

Şofer rupt de beat, a fost reţinut de poliţişti pentru că a provocat un accident
Un şofer depistat când conducea aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice a fost reţinut pentru 24 ore de către poliţişti.

Poliţiştii au început urmărirea penală împotriva conducătorului auto implicat într-un accident rutier produs ieri, şi îl acuză de infracţiunea de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge. Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind depus în arestul IPJ Cluj.

"În fapt, bărbatul de 46 ani în timp ce conducea un autoturism pe Aleea Godeanu din Cluj - Napoca, ajuns la intersecţie cu strada Bistriţei, nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier "Cedează Trecerea" şi a pătruns în intersecţie fără a acorda prioritate de trecere unui alt autoturism care circula regulamentar", explică poliţiştii. Bărbatul a fost testat de către poliţişti cu aparatul alcooltest, rezultatul testării fiind de 1.23 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Unitatea de Primire a Urgenţelor 1 Cluj pentru recoltarea probelor biologice.

Etichete
Comenteaza