Şofer recalcitrant: prins beat la volan după un accident, a refuzat să coopereze cu oamenii legii

Şofer recalcitrant: prins beat la volan după un accident, a refuzat să coopereze cu oamenii legii
Un tânăr şofer este cercetat de poliţişti după ce a refuzat să i se recolteze probe bilogice. Acesta a fost prins beat la volan imediat după ce a fost implicat într-un accident rutier.

"În jurul orei 04:30 poliţiştii din cadrul Postul de Poliţie Comunal Apahida au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un conducător auto a lovit sensul giratoriu de pe DN1C, din localitatea Sânnicoara", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că tânărul care conducea vehiculul, un clujean de 19 ani, ar fi pierdut controlul asupra autoturismului, după care a lovit sensul giratoriu şi a ricoşat în afara părţii carosabile.

"Conducătorul auto, aflat sub influenţa alcoolului, a refuzat să fie transportat la unitatea medicală pentru a i se recolta probe biologice, devenind recalcitrat şi agresiv, motiv pentru care s-a impus încătuşarea sa", au mai precizat poliţiştii.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi luarea măsurilor legale care se impun, sub aspectul comiterii infracţiunii de refuz de recoltare de probe biologice, faptă prevăzută de Codul penal.

Comenteaza