Şofer de 21 de ani, DROGAT la volan. Poliţiştii l-au "pescuit" la un control în trafic

Şofer de 21 de ani, DROGAT la volan. Poliţiştii l-au "pescuit" la un control în trafic

Şoselele din judeţul Cluj sunt tot mai periculoase, pe măsură ce tot mai mulţi şoferi se urcă la volan fie după ce au consumat alcool, fie sub influenţa substanțelor psihoactive. 

"La data de 12 decembrie a.c., în jurul orei 23.10, polițiștii orașului Huedin au oprit în trafic pentru verificări un conducător auto în vârstă de 21 de ani, din comuna Beliș, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Avram Iancu din oraș.

În cadrul verificărilor, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul de detectare a substanțelor psihoactive, fiind indicat rezultat pozitiv.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe", a transmis IPJ Cluj într-un comunicat de presă. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza