Şofer băut, a accidentat un minor şi a fugit de la faţa locului

Şofer băut, a accidentat un minor şi a fugit de la faţa locului
Şoferul unui autovehicul este cercetat de poliţişti după ce a lovit un minor şi a fugit de la faţa locului.

Poliţiştii clujeni au depistat un bărbat de 41 de ani care a fugit de la faţa locului, după ce a lovit cu maşina un minor de 6 ani care trecea strada în fugă, fără să se asigure. Accidentul a avut loc în seara zilei de joi, la ora 19:00, în satul Pata din comuna Apahida.

În urma verificărilor făcute, poliţiştii au constatat că acesta nu doar că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, ci şi că permisul de conducere îi era anulat.

"În fapt, un bărbat de 41 ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea autoturismul pe str. Horea din comuna Apahida, sat. Pata, judeţul Cluj, a surprins şi accidentat un minor de 6 ani, după care a părăsit locul accidentului. Minorul, în calitate de pieton, a traversat strada prin loc nepermis, în fugă şi fără să se asigure", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

În urma impactului, minorul a fost rănit uşor, iar faţă de conducătorul auto, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "vătămare corporală din culpă", ,,părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie" şi "conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărui permis de conducere i-a fost anulat".

Comenteaza