Video Şobolani într-o staţie de autobuz din Cluj-Napoca. În apropiere, gunoaie neridicate de săptămâni

Şobolani într-o staţie de autobuz din Cluj-Napoca. În apropiere, gunoaie neridicate de săptămâni

Şobolanii mişună nestingheriţi într-o staţie de transport în comun din Cluj-Napoca, fiindcă în apropiere există gunoaie lăsate pe domeniul public de săptămâni bune. 

"Sunt Diana Pop si prin intermediul dumneavoastra doresc sa fac cunoscut faptul ca in unele statii de transport in comun din Cluj e plin de sobolani.

Va rog sa gasiti in atasament cateva fotografii si o filmare din aceasta dimineata - 24.02.2021 - din statia Primaverii din cartierul Manastur (sensul spre centru), unde mai multi sobolani cotrobaiau printr-o gramada de gunoi aflata pe domeniul public si neridicata de saptamani, daca nu luni bune. Circul zilnic pe langa acea statie de autobuz, iar gunoiul nu a fost ridicat de foarte mult timp. 


In filmare se vede cum un sobolan iese dintr-o punga de gunoi in cautare de hrana, la distanta foarte mica de trecatori. Acesta nu stiu daca e un caz singular, dar in mod sigur e foarte periculos si nedemn de un oras de cinci stele. Am transmis imaginile si catre primarie, in speranta ca se vor lua masuri", se arata in mesajul primit pe e-mailul redactiei ZIUA de CLUJ - redactie@ziuadecj.ro

 

Comenteaza