Oameni escrocați de o angajată Provident care le-a luat banii de rate. Femeia a fost condamnată cu suspendare

Oameni escrocați de o angajată Provident care le-a luat banii de rate. Femeia a fost condamnată cu suspendare
| Foto: contact@vladispas.ro - Depositphotos.com

Prinsă după ce a păgubit mai mulți clienți de banii de rate, o femeie angajată la Provident și-ar recunoscut în cele din urmă vina și a returnat o mică parte din prejudiciul cauzat.

În perioada 2020-09.04.2021, o sătmăreanca, în calitate de angajată pe postul de agent vânzări, cu atribuţii în colectarea banilor, în mod repetat, cu intenție, și-a însușit, în interes personal, de la mai mulți clienți, sumele de bani care reprezentau rate încasate, aflate în posesia sa și aparținând subscrisei Provident producând, astfel, o pagubă acesteia, în valoare totală de 7.333,04 lei (echivalentul a 1.500 de euro), din care 1000 de lei a fost stinsă prin plată, potrivit Portal SM.

Audiată în calitate de inculpată la data de 07.12.2022, femeia și-a menținut în totalitate declarația dată în calitate de suspectă, declarând că recunoaște fiecare act material, manifestându-şi intenţia de a încheia un acord de recunoaştere a vinovăţiei. A mai precizat că a stins prin plată suma de 1000 lei din valoarea prejudiciului cauzat.

Aceasta a fost condamnată cu suspendare, pentru săvârşirea infracțiunii de delapidare în formă continuată.

 

Comenteaza