O universitate din State va contribui la noua strategie pentru dezvoltarea municipiului Cluj-Napoca

O universitate din State va contribui la noua strategie pentru dezvoltarea municipiului Cluj-Napoca
Michigan State University şi Facultatea de Ştiinţe Politice Administrative şi ale Comunicării din Cluj-Napoca vor participa la redactarea strategiei pe termen lung a municipiului Cluj-Napoca.

Reprezentanţii Michigan State University (MSU) şi ai Facultăţii de Ştiinţe Politice Administrative şi ale Comunicării, din cadrul Univeristăţii Babeş Bolyai din Cluj-Napoca, s-au întâlnit astăzi cu primarul Emil Boc pentru a discuta aspecte legate de modele de dezvoltare locală şi creşterea calităţii vieţii.

"Viitorul oraşului se pregăteşte în fiecare zi. Le-am propus partenerilor noştri de la Michigan State University, din East Lansing - oraş înfrăţit cu Cluj-Napoca, precum şi echipei de specialişti de la Facultatea de Ştiinţe Politice Administrative şi ale Comunicării să ne ajute să creionăm strategia municipiului Cluj-Napoca pentru perioada 2014 -2020", a declarat Emil Boc.

Proiectul se va derula pe o perioadă de un an, timp în care se va lucra pe grupuri tematice, şi se vor organiza consultări publice, demersul final având drept scop stabilirea obiectivelor strategice pe termen lung şi maximizarea potenţialului de absorbţie a municipiului Cluj-Napoca privind sursele de finanţare disponibile.

Reprezentanţii MSU se află în aceste zile în municipiul Cluj-Napoca în cadrul unui parteneriat cu FSPAC pentru dezvoltarea programelor comune.

 

Etichete
Comenteaza