O poloneză, rănită după o bătaie în club. I-au sărit în faţă cioburi

O poloneză, rănită după o bătaie în club. I-au sărit în faţă cioburi
Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 9 mai, la ora 1.30 dimineaţa.

Două tinere - una în vîrstă de 23 de ani, studentă la Facultatea de Drept din Cluj-Napoca şi alta, de 24 de ani, poloneză, studentă la Facultatea de Studii Europene din Cluj-Napoca, în cadrul Programului "Erasmus" - au fost lovite de cioburile unei sticle, în timpul unei încăierări ca-n filme, care a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un club de fiţe din centrul Clujului.

"La un moment dat au început să se bată, în apropierea ringului de dans şi, când ne pregăteam să părăsim localul, cioburile unei sticle ne-au atins: pe mine la frunte şi pe colega mea poloneză, mult mai grav, în bărbie," povesteşte, oripilată, studenta la Drept.

Cele două au mers luni dimineaţă la I.M.L. Cluj, însă până la urmă doar studenta poloneză s-a prezentat în faţa medicilor pentru certificat medico-legal, prietena ei renunţând s-o mai facă. După ce a fost consultată, poloneza a primit de la medici un act în care i se recomandă 8-9 zile de îngrijiri medicale.

"E groaznic faptul şi înjositor pentru noi, ca români, să se întâmple aşa ceva. Biata fată a trebuit să vină taman din Polonia ca să fie rănită... Sunt tristă, de asemenea, fiindcă cei de la localul respectiv n-au făcut nimic pentru a ne ajuta în momentele respective, ba mai mult, ne-au transmis că niciuna din camerele de supraveghere din local nu funcţiona în momentul respectiv, aşa că nu ştim pe cine să tragem la răspundere," arată, la final, românca.

 

Comenteaza