Video Foto O fostă cafenea steampunk din Cluj, transformată în apartament stil "magic loft". Cât costă chiria

În urmă cu doi ani, o cafenea din centrul Clujului era transoframtă de designerii de la 6th Sense într-un univers steampunk, pe modelul Joben, Enigma sau Submarine, alte locauri inedite din oraş. Acum a fost transformată în loft şi este de închiriat. 

„Total diferită de alte cafenele, Q Caffe ilustrează prin decor o poveste actuală despre om şi eforturile sale într-o societate ierarhică şi limitatoare”, aşa începe un articol pe boredpanda.com (de acum 2 ani) despre Q Caffe, un local de 12 ani în Cluj care s-a reinventat cu un decor fantastic. Şi nu e singura publicaţie care a scris despre inedita cafenea. Articole au apărut şi pe diverse publicaţii din Anglia, SUA, Venezuela, Olanda.

Localul se află în centrul oraşului, iar cele trei încăperi sunt încărcate de simboluri oriunde te-ai uita: un Icar cu aripi realizate prin stilul steampunk, patru personaje care stau la masă şi reprezintă tipologii de oameni existenţi în ziua de azi, mâini care ţin sfori şi maionete din tavan, mese pictate cu scene din „Divina Comedia“ a lui Dante. Toate ca să spună povestea omului contemporan şi să-l facă pe om să intre într-o lume fantastică unde să uite de stresul de la job şi facturile care le are de plătit.

Acum a fost transormat în apartament magic de tip loft şi costă 950 de euro pe lună ca să loucuieşti în acest univers. "Apartamentul dispune de o suprafata utila de 84 mp, este utilat, finisat si mobilat lux. Aveti tot de ce e nevoie pentru un trai confortabil. Imobilul este monitorizata video si alarmat. Daca sunteti persoana care doreste sa se evidentieze printre toti si sa fie in centrul atentiei, cauta si ii place un design extravagant si unic, cu un gust deosebit ce tine de stil, nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii", se arată în anunţul de închiriere. 

 

Comenteaza