"O fetita de aproximativ 5 anișori era prin aer și a aterizat aproape pe carosabil”. Era singură pe trotineta electrică

"O fetita de aproximativ 5 anișori era prin aer și a aterizat aproape pe carosabil”. Era singură pe trotineta electrică

Trotinetele electrice care au invadat Clujul au lansat o dezbatere intensă în privința siguranței sau a lipsei de siguranță pe care acestea o reprezintă.

„Stau liniștit la semafor pe Horea/David Prodan. Aud un țipăt, îmi îndrept privirea într acolo, și prind momentul în care o fetita de aproximativ 5 anișori era prin aer și a aterizat aproape pe carosabil( la câțiva cm de un stâlpișor gri precum cel din imagini) lăsând în urma o trotineta ca cea din imagine.

Urmează plansetele fetitei, opresc pe pista de biciclete (mea culpa) și deschid ușa sa fug spre ea când vad ca de undeva de la vreo 200 m mai în spate, aleargă un “domn”; ca sa nu i zic prost! O ia pe fetita în brate și după vreo 2 minute în care ma asigur ca e totul în regula plec.

Pot înțelege ca sunt copii de 12… 16 ani nesupravegheați de părinți care folosesc aceste trotinete fără știrea părinților( deși nu e normal și ar putea fi verificati avand în vedere ca e plata cu card)… Dar mă, mă idiot de părinte care ești tu. Cum plm îți lași tu copilul de 5 ani (poate 7 sau 8) sa meargă pe trotineta electrica cu 15-25 km/h singur?? Cum mă măgarule care ești?!! Tu nu meriți sa fii liber! Trebuiește sa dai puțin pe la casa de nebuni, dar e păcat de copilul ala nevinovat! Am scris mult! Sunt constient! Dar am și eu copii și mai sunt și alți părinți care au copii. Copiii ăștia vad ce faci tu, inteligentule, și ma întreba ca eu de ce nu i las pe trotineta… Ca uite, copilul ala se da! CE SA I RĂSPUND? Sper ca ți a fost învățătură de minte. Sper ca fetita e ok. Și mai sper ca vor citi mai mulți postarea asta și nu vor mai face aceeași greșeală!”, scrie un utilizator de pe grupul Șoferi de Week-end Cluj.

Comenteaza