O familie cu 3 copii o ia de la zero după incendiul de duminică din Beliş. De la ce a pornit focul

O familie cu 3 copii o ia de la zero după incendiul de duminică din Beliş. De la ce a pornit focul
| Foto: Info Trafic Cluj-Napoca

Un incendiu puternic a distrus câteva gospodării din comuna Beliș, Județul Cluj. Duminică noaptea pompierii s-au luptat ore în şir cu flăcările. O familie cu 3 copii este nevoită să ia viaţa de la zero deoarece le-au fost distruse toate bunurile.

"Cercetările preliminare s-au întins pe o durată mai mare de timp, având în vedere distrugerile însemnate ale structurii imobilelor. Colegii care au desfășurat operațiunile de intervenție au găsit cea mai probabilă împrejurare care a dus la izbucnirea incendiului: o defecțiune a instalației electrice a uneia dintre casele de locuit", a transmis ISU Cluj. 

Cel puţin o famile din localitatea Beliş a rămas pe drumuri după incendiu. "Flăcările şi fumul erau atât de dense încât pompierii s-au chinuit să lupte cu incendiul ore întregi.

Din nefericire în urma incendiului a rămas pe drumuri o familie cu 3 copii. Bunurile acestora au fost distruse în totalitate", scrie un clujean pe portalul Info Trafic Cluj-Napoca.

Acesta a distribuit o postare cu un anunţ umanitar în care scrie că o familie cu 3 copii e nevoită să ia viaţa de la zero pentru că nu au mai rămas cu nimic după ce focul le-a mistuit toate bunurile.

"CINE DOREŞTE SĂ AJUTE ACEASTĂ FAMILIE CU ORICE: ALIMENTE, HAINE, MATERIALE DE CONSTRUCŢIE, BANI, ETC, VĂ RUGĂM CONTACTAŢI-NE. FACEBOOK BOGDAN SALE, WHATSAPP 0747290574, TELEFON 0747290574", scrie în anunţul umanitar. 

 

Comenteaza