O cursă TAROM a ratat decolarea / În avion se aflau Mircea Geoană și ministrul de Externe al României

O cursă TAROM a ratat decolarea / În avion se aflau Mircea Geoană și ministrul de Externe al României
| Foto: imagine cu caracter generic / sursa: Constanta INFO

Cursa Tarom ROT374 în care se aflau Mircea Geoană, numărul doi în NATO, și Luminița Odobescu, ministrul de Externe al României, a ratat decolarea din cauza unei defecțiuni tehnice.

”București, România – Astăzi, pe 04 Aprilie 2024, Cursa Tarom ROT374 care opera pe ruta Bruxelles – Otopeni a fost afectată de o întrerupere a decolării din motive de siguranță tehnică. Aeronava implicată, un Boeing 737-800 BGL, transporta 93 de pasageri.

Echipajul aeronavei a decis să intervină și să oprească decolarea întrucât a fost identificată o problemă tehnică. În conformitate cu protocoalele de siguranță, s-a solicitat prezența mașinilor de pompieri la aeronavă.

Asigurăm publicul că pasagerii și echipajul se află în siguranță. Aceștia au fost debarcați în condiții sigure, iar echipa locală Tarom oferă asistență pentru a-i ajuta să își continue călătoria.

Aeronava va fi supusă unei inspecții tehnice amănunțite de către o echipă specializată pe aeroportul din Bruxelles. Informații suplimentare despre starea tehnică a aeronavei și despre remedierea defectului vor fi comunicate ulterior.

Tarom își exprimă regretul pentru orice inconveniențe cauzate și asigură pasagerii că siguranța este întotdeauna prioritatea principală în operațiunile noastre”, a transmis Tarom într-un comunicat oficial referitor la cursa de joi seară cu decolare de la Bruxelles. 

Conform relatărilor celor aflaţi în avion, aeronava s-a oprit chiar inainte de decolare, pasagerii fiind apoi debarcaţi, a transmis stiripesurse.ro

Comenteaza