O companie aeriană va lansa teste gratuite de Covid-19 în aeroport

O companie aeriană va lansa teste gratuite de Covid-19 în aeroport
| Foto: shutterstock

Companiile aeriene au avut o scădere în business anul acesta de 84 mld. de dolari, însă o cunoscută companie  aeriană va lansa teste gratuite de Covid-19 în aeroport pentru relansarea businessului.

British Airways a anunțat că va testa pasagerii pentru COVID-19 într-o încercare de a dovedi că politica de carantină din Marea Britanie ar trebui eliminată. În prezent, din cauza pandemiei de coronavirus, unii călători internaționali care ajung în țară trebuie să se autoizoleze timp de 14 zile, conform skynews.

Bristih Airways pune la dispoziţia clienţilor teste gratuite de Covid-19 în aeroport. În acelaşi timp compania aeriană din Marea Britanie vrea ca SUA să redeschidă graniţele închise pentru britanici încă din martie.

Compania aeriană British Airways va lansa un test gratuit şi voluntar de Covid-19 pentru pasagerii care călătoresc în Marea Britanie din trei aeroporturi din SUA, conform BBC.

Clienţii vor fi testaţi cu 72 de ore înainte de călătorie, în timpul călătoriei şi la finalizarea acesteia. Cei testaţi pozitiv înainte de zbor îşi vor putea reprogramara sau anula călătoria fără a li se percepe taxe suplimentare.

Procesul de testare va dura până la mijlocul lunii decembrie şi sunt aşteptaţi 500 de pasageri.

loading...
Comenteaza