O companie aeriană internaţională vine la Cluj. Va efectua zboruri spre Turcia

O companie aeriană internaţională vine la Cluj. Va efectua zboruri spre Turcia
Încă o companie aeriană anunţă că va opera zboruri pe ruta Cluj-Napoca-Istanbul. Este vorba despre Atlasglobal. Cursele vor avea o frecvență de 3 zboruri pe săptămână cu aeronave de tip Airbus A321, 204 locuri.

Ruta Cluj-Napoca - Istanbul - Cluj-Napoca va fi operată în zilele de luni, miercuri și vineri.

"Suntem foarte încântați să urăm bun venit noii companii aeriene, Atlasglobal. Aeroportul Internațional Cluj este într-un proces continuu de dezvoltare și de extindere a rețelei de rute, iar noile frecvențe de zbor oferă tuturor pasagerilor mai multe opțiuni de călătorie", a spus David Ciceo, directorul Aeroportului Internaţional "Avram Iancu" Cluj-Napoca.

Compania aeriană Atlasjet Airlines a fost înființată la data de 14 martie 2001 în Turcia, iar primul zbor a fost operat pe 1 iunie 2001. În anul 2015 compania aeriană a decis să continue operarea zborurilor sub denumirea de Atlasglobal.

În prezent, Atlasglobal operează cu un total de 24 de aeronave din flota sa globală - din care o aeronavă de tip Airbus A319, 9 aeronave Airbus A320 și 14 aeronave Airbus A321 - spre peste 40 de destinații.

Amintim că, începând din această vară, pe ruta Cluj-Napoca-Istanbul, vor mai opera zboruri companiile aeriene Tarom, Pegasus Airlines şi Turkish Airlines.

Comenteaza