Credem în puterea exemplului: O companie aeriană din România efectuează zboruri de evacuare din Israel către Cipru

Credem în puterea exemplului: O companie aeriană din România efectuează zboruri de evacuare din Israel către Cipru
| Foto: https://www.facebook.com/wearedanair

O companie aeriană privată românească operează peste 15 zboruri din Tel Aviv către Larnaca – cel mai apropiat aeroport european de Israel – pentru a evacua câți mai mulți cetățeni străni.

Având în vedere escaladarea conflictului dintre Israel și organizațiile teroriste locale, compania DAN AIR anunță că își intensifică operațiunile aeriene de repatriere și evacuare din Tel Aviv și susține efortul Guvernului israelian de a facilita transportul cetățenilor.

Comitetul de siguranță DAN AIR analizează în mod continuu toate informațiile primite de la autoritățile române și israeliene și își actualizează în mod continuu analiza de risc și adoptă măsurile de mitigare necesare pentru a avea certitudinea că toate zborurile sunt operate în deplină siguranță și securitate, a transmis economica.net

„Vreau să mulțumesc tuturor partenerilor din Israel, România și Cipru care susțin în mod activ eforturile DAN AIR de a opera zborurile în siguranță. Mulțumesc în special echipajelor DAN AIR care fără ezitare au spus DA în fața misiunilor de zbor dificile pe care urmează să le operăm.

Cred în puterea exemplului așadar și eu, cât și acționarul companiei, domnul Comandant Dan IUHAS, vom face parte din echipajele care vor opera zborurile către Israel”, a declarat Matt Ian David, director general al DAN AIR.

La solicitarea companiei de a opera zboruri spre Tel Aviv, echipajele DAN AIR au răspuns în proporție de 95% că sunt de acord să opereze într-o zonă de război și sunt pregătite și onorate să ajute toate persoanele care vor să se pună la adăpost de război.

DAN AIR efectuează şi zboruri dinspre Tel Aviv către București cu scopul de a repatria cetățenii români. "Un nou zbor Dan Tel Aviv - București s-a încheiat cu succes pe Aeroportul Băneasa.
Am avut alături de noi atât pasageri români, cât și străini. Ne-am bucurat atunci când la aterizare am primit din partea lor recunoștință, le-am văzut în privire bucuria că sunt în siguranță, departe de zonele de conflict.

De departe cel mai frumos moment, care arată ce înseamnă grija pe care noi o avem față de fiecare pasager, a fost cel în care colega noastră Diana a coborât din avion cu un băiețel care i-a adormit în brațe și i l-a predat mamei. Noi tratăm fiecare pasager ca pe un membru al familiei", a transmis compania aeriană pe pagina de Facebook

Comenteaza