O clujeancă de 20 de ani, dată dispărută de la domiciliu

O clujeancă de 20 de ani, dată dispărută de la domiciliu

Poliția județeană caută o tânără care a plecat de la domiciliul său din Cluj-Napoca și care nu s-a mai întors.    

 “O tânără în vârstă de 20 ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat de la domiciliu, în data de 28 decembrie, însă nu s-a mai întors. Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat poliţia.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 28 decembrie, în jurul orei 10:30, Sarita Covaci, în vârstă de 20 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre tânără, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

Tânăra are ca semnalmente o înălțime de 1,65 m, greutatea de 65 kg, păr brunet și lung, ochi verzi. Aceasta are un tatuaj de culoare roșie pe frunte și două tatuaje pe antebrațul drept cu inscripțiile “Parnau” și „Ana”.

La momentul plecării, tânăra purta pantaloni tip jeans, de culoare neagră, jacvhetă de culoare neagră și încălțăminte sport, de culoare roșie.

Comenteaza