Update O bancă din Cluj a apăsat butonul de panică după ce un client a spus că a venit din Italia

O bancă din Cluj a apăsat butonul de panică după ce un client a spus că a venit din Italia

Un bărbat a creat panică într-o unitate bancară din Câmpia Turzii după ce ar fi afirmat că s-a întors recent din Italia.

UPDATE - IPJ Cluj: "În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că incidentul produs pe raza municipiului Câmpia Turzii nu întrunește elementele constitutive ale vreunei contravenții. Bărbatul nu a afirmat faptul că a venit din Italia, ci din Germania, aspect care i-a îngrijorat pe cei din jur și i-a determinat să anunțe organele abilitate".

_____________________________

"În cursul zilei de azi am fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a pătruns în incinta unei unități bancare de pe raza municipiului Câmpia Turzii și ar fi afirmat că s-a întors recent din Italia. Polițiștii au demarat de îndată verificări, au identificat bărbatul în cauză și au stabilit faptul că bărbatul nu s-a întors din Italia, ci din Germania. La punctul de trecere al frontierei a completat formularul specific si i s-au facut analize medicale, fiindu-i transmis faptul ca nu se impune sa stea in autoizolare. In continuare se vor lua măsuri legale față de acesta" a precizat prefectul Clujului, Mircea Abrudean.

IPJ Cluj transmite că se verifică aspectele semnalate și dacă se conturează elementele vreunei contravenții se vor lua măsuri. 

Comenteaza