O autoutilitară a căzut în gol zece metri, de pe un pod. Trei persoane rănite grav

O autoutilitară a căzut în gol zece metri, de pe un pod. Trei persoane rănite grav
Accident grav, duminică după masă, pe drumul Cluj – Oradea. Trei persoane au fost rănite după ce o autoutilitară a căzut în gol zece metri, de pe un pod aflat pe drumul naţional (DN) 1, la ieşirea din Huedin (Cluj) spre Oradea, lângă o cale ferată.

Conform primelor cercetări, un bărbat, de 48 de ani, din comuna Aghireș, județul Cluj, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1 E60, pe direcţia Oradea - Cluj-Napoca, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu parapetul din metal și cu balustrada metalică a podului pe care se afla. Astfel, a părăsit partea carosabilă, plonjând de la diferență de nivel de circa 8-10 metri, lângă o cale ferată.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a trei persoane, respectiv a conducătorului auto, a unei femei, de 25 de ani, din Cluj-Napoca, și a unui bărbat, de 26 de ani, din comuna Hida, județul Sălaj, pasageri în autovehicul.

Cei trei au fost transportați la Spitalul Orășenesc Huedin, iar apoi transferați la Unitatea de Primiri Urgențe 1 Cluj-Napoca pentru îngrijiri medicale.

Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la 30.000 de lei.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul rutier.

 

 

Comenteaza