Update O adolescentă din Cluj a fost dată DISPĂRUTĂ. Ați văzut-o?

O adolescentă din Cluj a fost dată DISPĂRUTĂ. Ați văzut-o?

Polțiștii apelează la ajutorul clujenilor pentru găsirea unei adolescente în vârstă de 13 ani, din comuna Viișoara, sat Viișoara, care a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

UPDATE: "Purece Andreea Maria, minora plecata voluntar de la domiciliu la data de 23.11.2020, a fost identificata pe raza localităţii Sărmaşu, de către poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii, în colaborare cu poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Sărmasu. Pe durata plecării, acesta nu a fost victima vreunei infracţiuni", transmite IPJ Cluj.

____________________________

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, luni, 23 noiembri, în jurul orei 19.40, PURECE ANDREEA MARIA în vârstă de 13 de ani, din comuna Viişoara, sat Viişoara, județul Cluj, a plecat de la locuinţa sa, însă nu s-a mai întors.

SEMNALMENTE: Înălţime 1.50 m, 50 kg, păr lung, roşcat, ochi căprui, ten măsliniu.

La momentul plecării, aceasta purta pantaloni tip jeans de culoare neagră, geacă de blugi de culoare albastră şi încălţăminte sport de culoare roşie.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

O adolescentă din Cluj a fost dată DISPĂRUTĂ. Ați văzut-o?

Comenteaza