O absolventă de Cluj, premiată la Cannes. Vezi ce spun profesorii săi VIDEO

O absolventă de Cluj, premiată la Cannes. Vezi ce spun profesorii săi VIDEO
Clujul a fost reprezentat cu succes la festivalul de film de la Cannes. Cristina Flutur, care a primit premiul pentru cea mai bună actriţă, este absolventă a Facultăţii de Teatru şi Televiziune din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai. Foştii profesori îşi amintesc cu drag de eleva lor, despre care spun că era o fată foarte talentată, dar în acelaşi timp ambiţioasă şi muncitoare.
">

Cristina Flutur a studiat actoria la clasa profesorului Bacs Miklos şi a absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune în 2004. În prezent, ea este actriţă la Teatrul Naţional "Radu Stanca" din Sibiu şi a debutat în cinematografie în filmul "După dealuri" al lui Cristian Mungiu. actriţa a reuşit să impresioneze juriul festivalului de la Cannes, care a răsplătit-o cu premiul pentru interpretare feminină.

Foştii profesori spun despre Cristina că este un om special, în care talentul se îmbină cu ambiţia şi puterea de muncă. Vezi ce spune profesorul cu care a studiat Cristina Flutur, Bacs Miklos, în materialul video ataşat acestei ştiri

Premiul pentru interpretare feminină câştigat de Cristina Flutur şi colega ei Cosmina Stratan este prima distincţie de acest nivel primită de o actriţă română în cadrul prestigiosului festival de la Cannes.

Reporter: Cosmin Oanţă
Imagine: Radu Morea

Comenteaza