Foto Numa' bune pentru toamnă! Se înfrumusețează traseele turistice ale Clujului

Numa' bune pentru toamnă! Se înfrumusețează traseele turistice ale Clujului
| Foto: Facebook.com/cjcluj
Se înfrumusețează traseele turistice ale Clujului
Se înfrumusețează traseele turistice ale Clujului
Se înfrumusețează traseele turistice ale Clujului

Serviciul Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj, instituție publică subordonată Consiliului Județean a derulat, zilele trecute, o nouă serie de acțiuni în Rezervația Naturală Cheile Turzii.

Astfel, pentru o mai bună ghidare a turiștilor spre punctele de interes și belvedere din jurul Cheilor Turzii, au fost realizate lucrări de recondiționare a indicatoarelor de trasee turistice în Chei.

Totodată, au fost recondiționate indicatoarele de semnalizare a traseelor turistice cu plecare de la cabana Salvamont din Cheile Turzii precum și săgețile indicatoare ale direcției de mers.

Scopul principal al acestor acțiuni este acela de a contribui la asigurarea unor condiții de maximă siguranță în ceea ce privește parcurgerea traseului prin Cheile Turzii.

Rezervaţia naturală Cheile Turzii este inclusă pe listele UNESCO, printre cele mai importante monumente naturale din lume. Zona găzduieşte peste o mie de specii de plante, animale şi fluturi.

Obiectivul oferă un peisaj spectaculos, cu stânci înalte şi abrupte dar şi cu peste o mie de specii de plante şi fluturi.

Cheile Turzii este o destinaţie spectaculoasă, atât pentru iubitorii de natură, cât şi pentru alpinişti. Aici se găsesc peste 350 de trasee, de diferite lungimi. 

Comenteaza