Noua superproducţie Batman ar putea fi filmată la Salina Turda

Noua superproducţie Batman ar putea fi filmată la Salina Turda
Zvonurile privind filmările la noua superproducţie Batman Dark Knight Rising în Salina Turda s-au înteţit săptămâna trecută. Între altele, un site care adună toate zvonurile privind producţia a publicat o galerie foto cu Salina Turda alături de un comentariu care o arată ca posibilă destinaţie de filmări.

"Au fost publicate o serie de fotografii care arată ceea ce noi credem că va fi viitoarea peşteră a lui Batman. Sunt fotografii ale Salinei Turda, din România, dar e probabil că acestea vor fi noua peşteră a lui Batman", se arată pe site-ul darkknightrisesrumours.com. Aici se mai precizează că studiourile Warner Bros au început deja construcţia la scală a unei peşteri, "dar multe dintre scene ar putea fi filmate la Salina Turda".


Echipa de producţie a vizitat Salina Turda la sfârşitul anului trecut, informaţie confirmată şi de primarul Tudor Ştefănie în mai multe rânduri. Acesta a precizat între timp că Nolan, care a făcut parte din echipa care a inspectat Salina, nu a mai dat niciun semn în ultimele luni. "Salina e luată în calcul ca loc de filmare, a fost verificată şi se pretează foarte bine pentru acest film. Dar încă nu a fost semnat niciun contract", a spus şi viceprimarul Mircea Irimie.

Echipa de producţie a confirmat la începutul acestei luni că va filma şi în România, la Bucureşti

Comenteaza