Nouă metodă de înşelătorie la Cluj! Cu cuţite şi oale Zepter. Cum acţionează suspecţii

Nouă metodă de înşelătorie la Cluj! Cu cuţite şi oale Zepter. Cum acţionează suspecţii

Utilizatorii Info Trafic avertizează că a apărut o nouă metodă de înşelătroie în Cluj-Napoca. Doi bărbaţi abordează şoferii, în special în parcările marilor magazine din oraş, cu pretextul că vor să le ofere un cadou.

Lucian Ötvös - Salut!A mai fost cineva abordat de niste indivizi cu un Logan alb (destul de nou) cu numere de MS pe motiv ca vor sa-i ofere cadou un set de vase Zepter si un set de cutite? Eu am patit-o azi pe str. Garii, in parcarea de vis-a-vis de Liberty Park. Eram langa masina, pregatit sa ma urc si sa plec, cand in fata mea a oprit Loganul alb si a coborat un tip care s-a recomandat ca fiind turc cu mama romanca si care a zis ca-mi ofera un cadou cu ocazia zilelor Clujului, mi-a pus in mana niste pliante cu ceva reclame si mi-a zis sa deschid portbagajul ca-mi aduce cadoul. Dupa asta s-a dus la Logan si s-a intors cu doua cutii care pareau ambalaje de seturi de vase si cutite. Intre timp m-am urcat la volan si i-am spus ca n-am nevoie de cadoul lui si trebuie sa plec. Am inchis portiera, am blocat-o si am pornit motorul. Tipul s-a intors la Logan, si-a bagat cutiile in portbagaj si au p lecat. Nu stiu ce intentii aveau, poate ca tipul care a coborat din Logan vroia sa ma atraga in spatele masinii mele si intre timp ceilalti doi sa-mi cotrobaie prin masina dupa obiecte de valoare, habar n-am. Doar vreau sa va atrag atentia, daca va intalniti cu ei, ca sunt cam dubiosi si sa fiti atenti.

Adam Vas - Da, in parcarea Dedeman. Dupa cadoul dat si textul, ca acel set de vase costa 1900 de euro incercau sa ma convinga, sa le dau cat ma lasa inima pentru setul de cutite care ar valora 200 de euro. Desi din prima clipa i-am zis ca nu ma intereseaza nici cadoul lor si nici nimic, el nu m-a scos din "don director". Diferenta era ca la mine spunea ca e din iran si ca a invatat romana. Dupa ce i-am zis mai categoric ca nu ma intereseaza s-a enervat si au plecat PS. Parca spunea ceva si de plecarea lui in acea zi si are bilet de avion etc.

Viorica Fulop - Eu am fost abordata in Manastur ,cica au fost la expozitie pe str Taberei si pleaca avionul la Budapesta si ce le-a ramas nu pot imbarca. Erau mai multe in portbagaj ,in masina 2 rromi am conchis chiar daca erau domneste imbracati .Vorbeau ungureste ,romaneste .Nu era Logan alb ,nu mai stiu masina desi eu eram cu mobilul in mana si fotografiam una alta .Poate nu e aceias filiera dar e o modalitate de lucru ce pare sa prinda contur in Cluj .Am refuzat tot !!!

Bucur Cristian - Da lucian am patit eu tot cu el ca e turc ca tre sa plece cu avionul si nu le poate duce ca le da gratis toate bune si frumoase mi lea dat oalele cind sa inchid porbagajul ii trebuia sa ii platesc cutitele 200 euro si primesc cadoul))

Comenteaza