NOI restricții de circulație pe B-dul 21 Decembrie

NOI restricții de circulație pe B-dul 21 Decembrie
| Foto: Planwerk

În perioada următoare Primăria Cluj-Napoca va efectua următoarele lucrări în cadrul obiectivului de investiții „Proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări pentru obiectivul: Lucrări de modernizare B-dul 21 Decembrie 1989: realizare benzi dedicate transportului public în comun - etapa 1 (inclusiv lucrări de infrastructură, amenajarea spațiului public, semaforizare, iluminat public și mobilier urban”.

Începând cu data de 12.05.2021 vor fi demarate lucrările de frezare a asfaltului de pe carosabil pe sectorul cuprins între strada Buftea și strada Constanța, cu excepția benzii dedicate transportului în comun pe direcția dinspre centru spre aeroport.

După finalizarea lucrărilor de frezare a asfaltului, în funcție de condițiile meteo, vor fi aplicate două straturi de asfalt: stratul de bază și stratul de legătură (binder), peste care vor fi aplicate marcaje galbene pe varianta definitivă de proiect, urmând ca stratul de uzură să fie aplicat ulterior.

Între perioada de realizare a lucrărilor de frezare și așternere a primului strat de asfalt, separarea benzilor și a sensurilor de circulație va fi realizată cu balize unidirecționale de către constructor (SC DIFERIT SRL). Culoarele pietonale nu vor fi afectate de aceste lucrări.

Comenteaza