Update Noi reguli pentru UNTOLD la anul? Ce spune președintele CJ Cluj

Noi reguli pentru UNTOLD la anul? Ce spune președintele CJ Cluj

Untold 2022 a ajuns la final, iar președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj este de părere că ediția următoarea a festivalului s-ar putea desfășura „după alte reguli și în alte condiții”, adaptate la „provocările vieții de zi cu zi în funcție de realitatea globală”. 

Update: ZIUA de CLUJ a luat legătura cu președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, pentru a afla cu exactitate la ce s-a referit acesta când a precizat faptul că ediția următoare a festivalului Untold s-ar putea desfășura „după alte reguli și în alte condiții”, adaptate la „provocările vieții de zi cu zi în funcție de realitatea globală”.

„De exemplu, anul trecut a fost limitat numărul de spectatori, oamenii au trebuit să poarte mască, s-a limitat numărul spectatorilor la câteva mii, nu s-a putut ține în condiții normale de festival. Mă refer la provocările vieții și la vremea pe care o trăim, s-ar putea ca anul viitor să fie, știu eu, încă un război sau alte lucruri, sau altă pandemie. Mă refeream strict la aspecte subiective legate de organizarea festivalului. E vorba de ceea ce vom trăi anul următor. Spectacolele vor fi influențate de ce viață vom avea în Europa, în lume. Anul trecut au fost alte condiții, anul acesta, alte condiții, a declarat președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, pentru ZIUA de CLUJ.

Știrea inițială: Președintele CJ Cluj, Alin Tișe a fost și el prezent la festivalul Untold - ediția 2022 unde, spune acesta, a petrecut discret patru nopți fantastice alături de familie și prieteni.

„Untold 2022 s-a terminat. Probabil anul viitor se va desfășura după alte reguli și în alte condiții. Pentru a nu lăsa loc de interpretări, mă refer strict la provocările vieții de zi cu zi și modul de desfășurare a festivalurilor, în funcție de realitatea globală.

Vom vedea!

Am petrecut patru nopți fantastice pe Cluj Arena, împreună cu familia și câțiva prieteni, discret, și cu bună dispoziție.
Felicitări organizatorilor!

Clujenii și cei care au venit la festival din diferite colțuri ale țării și ale lumii, au creat o atmosferă extraodinară!

Să ne revedem sănătoși!”, a scris Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Comenteaza