Noi proteste, miercuri, în toată țara. Clujenii se strâng la 19.00 în Unirii

Noi proteste, miercuri, în toată țara. Clujenii se strâng la 19.00 în Unirii
Noi manifestaţii faţă de schimbările din legile privind justiţia, făcute fulger de Guvern marţi seara, sunt anunţate pe platforma de socializare Facebook, în contextul în care în jur de zeci de mii de oameni au ieşit spontan noaptea trecută în stradă. Circa 10.000 la Cluj.

”Au dat legea mişeleşte, noaptea, au minţit că vor discuta doar despre buget. Au încălcat Art. 40, alin. 2 din Constituţie. Iar din acest motiv, acest guvern trebuie sa plece. Invităm lumea din restul României să se alăture la Bucureşti, pentru a scăpa de acest coşmar. Începând de azi, studenţii au gratuit transportul cu trenul, deci este şi mai uşor să ajungă în Bucureşti”, se arată în mesajul publicat pe Facebook.Ne-am saturat de masurile corupte luate de acest Guvern Corupt !

Evenimentul de la Cluj-Napoca este intitulat: JOS Guvernul 01.02.2017 - Alegeri Anticipate. Peste 6.000 de oameni şi-au exprimat virtual participarea. 

Sloganurile zilei:

1. JOS GUVERNUL !!
1. Alegeri aticipate!
2. DNA mergi si la CNA!
3. ANTENA 3 - Cei mai mincinosi!
4. ROMANIA TV - INCHIDE-TE!
5. PSD Ciuma Rosie!
5. Televiziuni nu mai dati minciuni!
6. DNA sa vina sa va ia!
7. Clujul cere fara gratiere!
8. Democratie nu amnistie!
9. Dragnea nu uita asteptam si cartea ta!
10, Ceausescu n-a murit estre Dragnea travestit!

Peste 10.000 de oameni au protestat azi noapte, timp de patru ore, la Cluj-Napoca. Peste 12.000 la Bucureţi. Alte proteste au avut loc în Sibiu, Iaşi şi Timişoara. 

Comenteaza