Video Noi IMAGINI cu hoții din Dezmir. Locuitorii spun că îi vor pe mâna poliţiei

Noi IMAGINI cu hoții din Dezmir. Locuitorii spun că îi vor pe mâna poliţiei

Hoții de case terorizează o localitate de lângă Cluj-Napoca. Au fost surprinși pe camerele video cum încearcă clanțele la câteva locuințe. Un clujean ne-a trimis pe numărul de WhatsApp noi imagini cu modul lor de operare sperând că vor fi de ajutor, iar polițiștii îi vor prinde. 

În urmă cu câteva seri, mai mulți proprietari din Cluj, zona Dezmir au surprins pe camerele lor de supraveghere o persoană care le survola proporietățile și care a încercat să intre în mai multe locuințe.

Este posibil să fie vorba de aceeași persoană, care purta un hanorac cu glugă și o mască chirurgicală pentru a nu fi recunoscut.

Un clujean ne-a trimis noi imagini cu modul lor de operare pe numărul de WhatsApp sperând că unghiurile din care este filmat individul vor fi de ajutor, iar polițiștii îi vor prinde în cele din urmă. Tâlharul este surprins sărind un gard, apoi acesta înconjoară locuinţa şi priveşte în interiorul casei pe geam.

”Sunt proprietarul casei la care se încearcă ușa de la intrare (prima filmare). Vreau să vă mai trimit câteva filmări preluate în care se vede fața mai aproape și cu ajutorul vostru poate reușim și-l recunoaște cineva", ne-a scris clujeanul din Dezmir. 

Citeşte şi: Hoții de case terorizează o localitate de lângă Cluj-Napoca. Au fost surprinși pe camerele VIDEO cum încearcă clanțele

Comenteaza