"No, mare atenție pe unde mai faceți nunți!" La ora 22, poftiţi în drum cu oala de sarmale şi nuntaşi cu tot

"No, mare atenție pe unde mai faceți nunți!" La ora 22, poftiţi în drum cu oala de sarmale şi nuntaşi cu tot

Mai mulţi clujeni au avut experienţe care lasă de dorit la o locaţie din Floreşti, care se închiriază pentru nunţi sau alte evenimente. Oamenii recomandă ca postările despre ce au păţit pe acolo să fie puse pe Google reviews, ca să nu le mai cadă şi alţii în plasă. 

"Casa zânelor" din Floreşti ar trebui ocolită spun mai mulţi foşti clienţi ai locaţiei pe grupul de Facebook Trăiesc în Floreşti - Cluj. Oamenii s-au trezit la ora 22, poftiţi în drum cu oala de sarmale şi nuntaşi cu tot. Chiar dacă experienţa unora ar putea fi subiectivă, iar alţii clienţi să fi fost trataţi bine, celor care au păţit-o li se recomandă ca postările să fie puse pe Google reviews, ca să nu le mai cadă şi alţii în plasă. 

"No, mare atenție pe unde mai faceți nunți!... Nu recomand "Casa zânelor" din Floreşti!... și să nu se mai plângă cei din domeniul HORECA, că duc lipsa de profesioniști, dacă ei nu știu să respecte personalul!... Deci, domnilor patroni de la asa-zisa "Casa Zânelor "... dacă organizați nunti tradiționale românești, nu le promiteți la miri că pot sa stea pana la ora 23.00, dacă voi aduceți sarmalele la 21.30, și la 21.45 adunați băutura de pe masă și le spuneți la oameni ca la ora 22.00 trebuie sa închideți!..

Tocmai când oamenii se simțeau mai bine, voi îi scoateţi afară, cu tot cu oala de sarmale!... Aşa... altă fază... 3 ospătari la 100 de persoane??? Eu cred că e exagerat!... trebuia săi puneți pe miri, nănaşi și socri să le pună în farfurie și în pahare la nuntași... Nota de plată???... Bine că nu s-o îmbătat toți, și o mai deschis ochii să vadă cât băgați acolo, să fie....așai???.... Baftă multă pe viitor, și poate vă treziți să nu va mai bateți joc de bieții tineri care sunt la început de drum!", a scris un fost client al locaţiei din Floreşti. 

Şi alte persoane care au mai închiriat locaţia au avut parte de un tratament asemănător. "Și noi am făcut acolo botezul și am avut închiriate 2 camere pt invitați din străinatate, pt 4 zile... sunt multe de povestit și sincer nu am răbdare acum, dar NU as mai mai vrea sa am de-a face cu ei pt nici un eveniment. Deși orice problema a fost mi-au "explicat-o" amabil și eu am lăsat-o baltă, nimic nu mai era cum ne-am înțeles de azi până mâine.

Acolo nu știe stânga ce face dreapta și invers. Absolut dezastru. Eu am întrebat de contract și mi-au zis că pt botez nu fac contracte, numai pt nunti. Oricum, așa variante faine se pot găsi în Cluj, nici nu merita să îți prinzi mintea cu ei", scrie un alt fost client de la Casa zânelor. 

"Și noi ne-am ținut cununia acolo și ziua copilul de 1 an în aceaşi zi și a fost dezastru nu mai e ce a fost, ne-a dus o farfurie la tort și 50 de lingurițe, și noi am tăiat tortul ca nu avea cine, am mers eu mireasa sa cer farfurii, de debarasat masa eu cu invitații, că nu avem loc de farfuriile de mancare, de băutură ce să mai zic", a postat încă cineva experienţa de la locaţia din Floreşti. 

Clujenii spun că ei nu sunt singurii care fac aşa. De regulă aceste locaţii pentru nunţi sau alte evenimente "te snopesc de bani, iar serviciile sunt sub orice critică!!!"

Comenteaza