Nimicit dintr-un singur pumn, de către un necunoscut, chiar în faţa blocului său din cartierul Gheorgheni

Nimicit dintr-un singur pumn, de către un necunoscut, chiar în faţa blocului său din cartierul Gheorgheni
După ce l-a făcut KO pe bărbatul de 61 de ani, tânărul a trecut mai departe ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Gavrilă N. este inginer constructor de profesie şi locuieşte într-un bloc de pe strada Unirii din cartierul Gheorgheni. Vineri seară, în jurul orelor 22.00, bărbatul în vârstă de 61 de ani se afla în faţa balconului apartamentului său, iar soţia îi arunca nişte saci plini cu articole de îmbrăcăminte, pe care urma să-i transporte undeva. La un moment dat, în timp ce era preocupat cu sacii, un tânăr s-a frecat de spatele bărbatului. „Am crezut c-o fi vreun cunoscut şi m-am uitat după el, surprins. După câţiva paşi, însă, el s-a întors şi m-a întrebat: <Ce te uiţi, mă, aşa, la mine?>, la care eu i-am spus, frumos: <Vezi-ţi, omule de treabă!> Individul, un tânăr de vreo 20 de ani, s-a întors şi fără să mai spună ceva m-a pocnit cu pumnul, prin surprindere. Am căzut la pământ, iar în cădere m-am lovit cu capul de bordură", povesteşte cu glas stins, bărbatul. Intervine în discuţie soţia sa: "Am văzut totul din balcon şi nu mi-a venit să cred... I-am şi strigat de acolo, individului, că sun la poliţie, iar el mi-a replicat că pot să sun unde vreau, după care a plecat fără măcar să se mai uite în urmă." La faţa locului au sosit, alarmate de către soţia inginerului, ambulanţa şi un echipaj de poliţie. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la U.P.U., unde medicii au constatat că bărbatul avea nasul şi pometele drept fracturate, pe lângă lovitura de la frunte cauzată de căderea pe bordură.

Între timp, soţia lui a pornit, pe cont propriu, în urmărirea agresorului, pe care l-a identificat în faţa unui chioşc din zonă. A urcat într-un taximetru şi l-a rugat pe taximetrist să meargă după el până în faţa unei pizzerii, unde acesta intrase, după care s-a deplasat de urgenţă la Secţia 3. Acolo - povesteşte ea - aflată într-o stare de surescitare - firească, dată fiind situaţia prin care trecea - le-a indicat poliţiştilor unde se află făptaşul, însă, din păcate, aceştia nu au luat-o în seamă. "M-au pus să aştept la secţie patrula aflată pe teren şi abia când a venit aceasta, după o jumătate de oră, ne-am dus împreună la localul respectiv. Şi, aşa cum era şi de aşteptat, făptaşul plecase de numai câteva minute", arată femeia.

După examinarea făcută de către legişti, bărbatului i-a fost eliberat un certificat încare i se recomandă, deocamdată, 22 - 24 de zile de îngrijiri medicale. Însă problemele sale de sănătate sunt majore: joi este aşteptat la Clinica de Chirurgie Maxilofacială pentru o operaţie chirurgicală dificilă, constând în instalarea unei plăcuţe metalice în zona feţei, în caz contrar putând apărea şi probleme grave de vedere.

Comenteaza