Niciun medic din centrele de vaccinare nu și-a primit de două luni banii. Ministrul Sănătăţii a găsit vinovatul: "un funcționar public"

Niciun medic din centrele de vaccinare nu și-a primit de două luni banii. Ministrul Sănătăţii a găsit vinovatul: "un funcționar public"

Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a declarat marți că de vină pentru întârzierea plăților medicilor din centrele de vaccinare este un funcționar public care nu ar fi "completat o hârtie".

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

„Banii au fost ceruți ieri. Plățile au început să se facă. Astea nu sunt lucruri pe care le face ministrul. Există o întârziere, am evaluat. Cine este de vină? Un funcționar public este de vină. Câteodată există întârzieri și luăm măsuri să nu mai fie aceste întârzieri. Trebuia să completeze o hârtie. Eu am aflat ieri”, susține ministrul Sănătății, conform Digi24. 

Premierul Florin Cîțu a criticat marți întârzierea „nepermisă” a plăților pentru personalul medical din centrele de vaccinare. De asemenea, Ministerul Finanţelor a transmis va aloca banii necesari pentru plata salariilor personalului medical din centrele de vaccinare, de îndată ce va primi solicitarea de la Ministerul Sănătăţii.

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, a declarat luni la că niciun medic din centrele de vaccinare nu și-a primit de două luni banii pentru această activitate. 

Ieri, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, i-a solicitat ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, efectuarea de urgență a plății pentru personalul implicat în procesul de vaccinare împotriva COVID-19 pe teritoriul județului Cluj. Liderul Consiliului Județean Cluj susține că adresează această solicitare pe fondul mai multor sesizări cu privire la faptul că personalul din centrele de vaccinare nu a mai fost plătit în ultimele două luni de zile.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza