Nepăstrarea distanţei de siguranţă face victime: trei accidente în 24 de ore

Nepăstrarea distanţei de siguranţă face victime: trei accidente în 24 de ore
În decurs de mai puţin de 24 de ore s-au înregistrat trei accidente de circulaţie. Toate au avut acceaşi cauză: nepăstrarea distanţei de siguranţă în mers.

Primul dintre ele a avut loc marţi în jurul orei 16:37 pe strada Bună Ziua din Cluj-Napoca. Un bărbat de 43 ani din Someşul Rece, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, nu a păstrat distanţa de siguranţă faţă de autoturismul condus de un clujean de 38 ani, care circula în faţa sa, intrând în coliziune cu acesta. 

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a unei femei de 28 ani din Alba Iulia, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 38 ani. 

Cel de-al doilea accident s-a petrecut la circa două ore distanţă, la 18:55, soldându-se cu rănirea uşoară a unui motociclist.

De vină pentru producerea lui este un bărbat de 31 ani din Suceava care în timp conducea pe strada 1 Decembrie s-a izbit în motocicleta care circula în faţa sa, condusă de un tânăr de 26 ani din Paşcani, judeţul Iaşi.

Ultimul astfel de eveniment rutier a avut loc miercuri dimineaţa, la 1:14, pe DN1E60, pe raza comunei Poieni. Potrivit poliţiştilor, un tânăr de 19 ani din localitatea respectivă a pierdut controlul direcţiei de mers şi a iesit pe spaţiul verde din partea dreaptă a direcţiei sale de mers.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a unei tinere de 18 ani şi a unei minore de 16 ani din Poieni, ambele pasagere în autoturism. De asemenea, autovehiculul a fost avariat, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 500 lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-au petrecut cele trei accidente rutiere. 

Etichete
Comenteaza