Video Foto Nelson Mondialu are amenzi restante de 245 milione de lei. Primăria clujeană l-a dat în judecată

Pentru amenzi cu nemuiluita nelpătite de interlopul clujean Nelson Mondialu, Primăria municipiului Cluj-Napoca l-a dat în judecată. Acesta se plânge că a făcut tensiune de la sumele adunate încă din 2006. 

"Primăria mi-a deschis dosar la Judecatorie. Am primit muncă în folosul comunităţii! 
Amenzi neplătie din 2006, suma acumulată 245 milione. Să vină doctorii, tensiunea mare. Platiţi-vă amenzile oameni buni!! Vremuri grele!!", a postat interlopul Clujean pe pagina de Facebook.

Nelson Mondialu spune că a plătit la ANAF 10 milioane de lei crezând că aceea e toată datoria lui. Dar s-a înşelat. A primit înştiinţare că Primăria clujeană l-a dat în judecată pentru 245 de milioane şi că va decide să îl trimită la muncă în folosul comunităţii.  

Acesta se întreabă teatral de ce nu a văzut primăria şi "faptele bune" pe care le-a făcut în folosul comunităţii, cum ar fi banii pe care i-a dat colindătorilor. Acesta e dispus să plătească amenzile, dar nu dobânzile. 

Mondialu spune că e bolnav cu tensiunea şi că ceea ce i se întâmplă nu i se pare corect. După calculele lui ar trebui să muncească vreo 3 ani pentru comunitatea clujeană ca să îşi stingă amenzile.

"M-o ars, oameni buni!!! Domnul Nelson, aveţi lanţ de aur...", zice acesta, susţinând că lanţul nu e de aur. "Îi FAKE, nu-i de aur", a mai spus interlopul spunând că ANAF-ul ar fi în stare să îl  jefuiască de lanţ pe stradă. 

Comenteaza