Neatenţia în trafic face victime: trei pietoni, loviţi de şoferi iresponsabili

Neatenţia în trafic face victime: trei pietoni, loviţi de şoferi iresponsabili
Două accidente rutiere petrecute luni, ambele produse din cauza neatenţiei în trafic a unor şoferi, s-au soldat cu rănirea a trei pietoni.

Primul dintre ele a avut loc la 12:02 pe strada Bobâlna din Gherla. Potrivit poliţiştilor, "un bărbat de  29 de ani, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Vasile Alecsandri a efectuat manevra de mers înapoi spre strada Bobâlna, fără să se asigure corespunzător. În acest context, a acroşat o femeie, de 74 de ani, din Gherla, care s-a angajat regulamentar în traversarea străzii Bobâlna, pe trecerea pentru pietoni".

În după-masa aceleaiaşi zile, un alt eveniment rutier, produs în turda, la intersecţia dintre str. Tineretului cu str. Amurgului, s-a soldat cu rănirea a două persoane, după ce o femeie de 34 de ani a virat stânga.

Spre deosebire de accidentul precedent, de această dată victimele, o tânără de 21 de ani şi un bărbat de 26 de ani, s-au angajat neregulamentar şi fără să se asigure în traversarea străzii, pe la colţul intersecţiei, prin spatele unui autoturism oprit.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-au produs accidentele rutiere.

Comenteaza