Motociclist, ucis într-un grav accident de circulaţie: a fost zdrobit de un TIR VIDEO

Motociclist, ucis într-un grav accident de circulaţie: a fost zdrobit de un TIR VIDEO
Un motociclist a avut parte de un sfârşit tragic în după-masa zilei de joi. Din cauza unei şoferiţe inconştiente, a ajuns sub roţile unui TIR.

Tragedia care i-a curmat viaţa unui tânăr de doar 21 de ani din Fizeşu Gherlii s-a petrecut în jurul orei 17:50 în localitatea Livada din comuna Iclod.

Conform poliţiştilor, decesul său a survenit după ce o gherleancă de 31 de ani care conducea pe un drum secundar de pe raza comunei Iclod nu s-a asigurat corespunzător şi nu a acordat prioritate la efectuarea manevrei de mers înapoi.

Astfel, şoferiţa a pătruns pe DN 1C, unde a intrat în coliziune cu o motocicletă care se deplasa pe direcţia Gherla - Cluj-Napoca. În urma impactului, motocicleta a fost proiectată pe sensul opus de deplasare, acroşând un autotractor condus regulamentar de către un bărbat de 47 ani din judeţul Giurgiu.

Ciocnirea dintre cele două vehicule a fost atât de puternică încât motocicleta a fost făcută bucăţi, iar tânărul a decedat în ambulanţă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier şi luarea măsurilor legale.

 

Comenteaza