Motociclist din Cluj, luat pe sus de o mașină de Sălaj. Este în stare de inconștiență

Motociclist din Cluj, luat pe sus de o mașină de Sălaj. Este în stare de inconștiență

Un autoturism şi o motocicletă s-au ciocnit sâmbătă în comuna Gârbou, în accident fiind implicate cinci persoane. În urma impactului, motociclistul se afla în stare de inconștienţă.

Sâmbătă, pe Drumul Județean nr. 108 B, în localitatea Gârbou, un tânăr de 25 de ani, din comuna sălăjeană, în timp ce conducea autoturismul, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului la stânga și a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă tot de un tânăr de 25 de ani, din județul Cluj.

În urma impactului a rezultat rănirea motociclistului, conform Dej News. Ambii participanți la trafic au fost testați cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. Se continuă cercetările pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă și administrarea întregului probatoriu în cauză.

Pompierii militari de la secţia Jibou au intervenit cu o autospecială pentru stingere cu apă şi spumă, dar şi o ambulanţă a Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD). A fost solicitat şi elicopterul SMURD de la Jibou, care a aterizat pe terenul de fotbal din Gârbou.

Între timp, victima a fost preluată de echipajul medical de pe ambulanţa SMURD şi predată echipajului de pe elicopter, care a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Zalău.

Comenteaza