News alert Momentul EMOŢIONANT al găsirii copilului de 2 ani din Cluj! Voluntarul CERT izbucneşte în lacrimi

Momentul EMOŢIONANT al găsirii copilului de 2 ani din Cluj! Voluntarul CERT izbucneşte în lacrimi

Copilul de 2 ani şi 8 luni dispărut, vineri seara, din faţa casei din satul Şuţu, comuna Ciurila, judeţul Cluj, a fost găsit de Gabriel Buzdugan (foto mijloc), un voluntar de la CERT Transilvania.

Micuţul a fost găsit sâmbăt,la ora 10.05, într-o zonă greu accesibilă. Nu pare să fi fost victima unei agresiuni. Copilul vorbeşte, este cooperant şi nu prezintă leziuni.

"Emoția lui Gabriel Buzdugan (CERT Transilvania) în momentul regăsirii lui Alex, micuțul dispărut ieri în comuna Ciurila, este de nenumit. După o noapte de căutări ghidate de cele mai sumbre ipoteze, solidaritatea și devotamentul tuturor celor implicați, polițiști, jandarmi, pompieri, salvamontiști și voluntari, toți profesioniști cu suflet, a dat rezultate. Respect pentru devotamentul și abnegația lor!", scrie într-o postare publicată pe Facebook de Prefectura Cluj. 

 

Din primele informaţii, reiese că părinţii copilului erau acasă în momentul dispariţiei, tatăl fiind ocupat cu montarea unui gard în grădină, iar mama desfăşura activităţi gospodăreşti. Din declaraţiile mamei rezultă că băieţelul ar fi fost lăsat nesupravegheat între 15 – 20 de minute.

Comenteaza