News alert Update Moarte suspectă la Cluj. Un băiat de 9 ani ar fi fost omorât în bătaie/ UPDATE: Mama copilului a fost reținută

Moarte suspectă la Cluj. Un băiat de 9 ani ar fi fost omorât în bătaie/ UPDATE: Mama copilului a fost reținută

Un copil de 9 ani a fost găsit mort, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-o locuinţă din Cluj-Napoca, pe corpul acestuia fiind găsite urme de violenţă.

UPDATE 13.49 Mama copilului de 9 ani găsit mort, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost reţinută de poliţişti şi urmează să fie prezentată magistraţilor pentru arestare preventivă.

"În urma necropsiei, s-a stabilit că moartea copilului a fost una violentă şi a survenit ca urmare a agresiunilor suferite. Mama a fost reţinută şi urmează a fi prezentată în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie sub forma omorului", informează IPJ Cluj.

................................................................................................................................................................................................................

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi îi audiază pe mama băiatului şi pe concubinul ei. Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX că anchetatorii aşteaptă rezultatele necropsiei pentru a vedea dacă băiatul a murit în urma bătăilor sau din altă cauză.


„Un copil de 9 ani, care locuia în Cluj-Napoca împreună cu fratele său, mama şi concubinul acesteia a fost găsit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, prezentând urme de violenţă pe corp. Echipajele trimise la faţa locului nu au putut să îl resusciteze, astfel că a fost declarat decesul”, a spus Morar.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, iar în funcţie de rezultatul necropsiei se va stabili, dacă este cazul, o altă încadrare juridică a faptei.

Mama copilului şi concubinul acesteia sunt audiaţi de poliţişti, la ora transmiterii acestei ştiri, potrivit reprezentatului IPJ Cluj.

Comenteaza