Video Mistreţul din parcare VIVO nu a fost găsit. Ce recomandări face Poliţia Floreşti

Mistreţul din parcare VIVO nu a fost găsit. Ce recomandări face Poliţia Floreşti

Un porc mistreț a fost filmat, marți seara, în parcarea din spatele mall-ului din Florești. Poliția le recomandă cetățenilor să nu se apropie de animalul sălbatic cu potențial periculos.

Poliția Locală Florești va patrula suplimentar în zonele în care au fost făcute sesizări privind prezența unui mistreț în 31 ianuarie, respectiv 2 februarie 2021. "Facem un apel către cetățeni, să apeleze numărul de telefon al echipajului de poliție locală aflat în patrulare – 0727809866, în cazul în care cineva observă prezența animalului sălbatic", transmit oamenii legii. 

"Au fost primite două sesizări referitoare la prezența unui mistreț pe raza localității Florești în data de 31 ianuarie în zona străzii Avram Iancu nr. 408, respectiv in seara zilei de 2 februarie a.c. în zona străzii Răzoare 201 A. Sesizările au fost făcute prin intermediului numărului unic de urgență 112. În urma deplasării echipajului Inspectoratului de Jandarmi Județean și patrulei poliției locale în zona amintită, animalul nu a mai fost găsit, și din fericire nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale", mai spun aceştia. 

Etichete
Comenteaza