Video Mircea Bravo: „Mi-am băgat toți banii în visul meu!” În ce a investit vloggerul 300.000 euro

Mircea Bravo: „Mi-am băgat toți banii în visul meu!” În ce a investit vloggerul 300.000 euro
| Foto: Facebook/Mircea Bravo

Mircea Bravo și-a băgat toți banii într-un proiect cinematografic. În film apare și personajul adorat de publicul clujean, bunica Lenuța.

Mircea Bravo a anunțat în ultima postare de pe canalul său de YouTube, că în luna iunie a anului 2022 va lansa în cinematografe un lungmetraj. Costul proiectului este de 300.000 de euro, iar în comedia „Mirculică”  vor apărea și personajele deja celebre din filmările cu Mircea Bravo, inclusiv „bunica - tanti Lenuța”. 

„Mi-am băgat toți banii în visul meu” este titlul postării de la început de an 2022 în care Mircea Bravo anunță lansarea filmului în luna iunie. Filmul de lungmetraj a fost produs în colaborare cu asociatul său, Cristian Iliușan. 

„Va costa undeva la 300.000 de euro, bani pe care i-am făcut pe parcursul timpului. Eu sunt mulțumit că am reușit să finanțăm din banii noștri. Frica noastră era că dacă intrăm într-un parteneriat cu un sponsor o să fim nevoiți să facem compromisuri de calitate. Știind că ne-am băgat banii noștri, suntem mult mai liberi. Credem că o să fie cu succes”, a spus Cristi Iliușan, potrivit ziare.com. 

Cei doi asociați ai Bravo Production speră să își recupereze investițiile după lansarea filmului în cinematografe. 

 

Comenteaza