Minor, lovit de o maşină imediat după ce a coborât din autobuz. Şoferul autovehicului a fugit de la locul faptei

Minor, lovit de o maşină imediat după ce a coborât din autobuz. Şoferul autovehicului a fugit de la locul faptei
Un şofer clujean s-a ales cu dosar penal după ce a rănit un adolescent de 16 ani într-o staţie de autobuz şi a fugit de la locul faptei.

Accidentul s-a petrecut luni la prânz, în jurul orei 14:20, pe Calea Floreşti, iar din primele verificări a reieşit că un conducător auto ar fi surprins şi accidentat un pieton în dreptul unei staţii pentru mijloacele de transport în comun. 

Victima, un adolescent de 16 ani din Băişoara, ar fi fost acroşat de autoturismul condus de bărbat după ce ar fi coborât dintr-un autobuz oprit în staţie.

"În urma impactului minorul a fost rănit, iar şoferul autoturismului ar fi părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

În urma investigaţiilor, persoana în cauză a fost identificată, stabilindu-se că este vorba un bărbat, de 63 de ani din Huedin.

Faţă de acesta se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare coporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, fapte prevăzute de Codul penal.

 

Comenteaza