Minor din Cluj, la un pas de crimă

Minor din Cluj, la un pas de crimă
Un tânăr de 16 ani din judeţul Cluj a fost reţinut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor. A înjunghiat un bărbat de 24 de ani, victima fiind transportată la spital. Incidentul a avut loc , sâmbătă, în Sânnicoară.

"La data de 2 septembrie, în jurul orei 22:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au fost sesizaţi, prin apel unic 112, cu privire la faptul că o persoană, care se afla la o manifestare publică de pe raza localităţii Sânnicoara, a fost rănită în urma unui scandal. Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au identificat persoana vătămată, fiind vorba despre un bărbat, de 24 de ani, din Sânnicoara. Acestuia i se acordau îngrijiri de către echipajul medical, ulterior fiind transportat la unitatea spitalicească. În urma verificărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că bărbatul a fost implicat într-o altercaţie, în urma căreia a fost înţepat, cu un corp ascuţit, în zona spatelui şi a antebraţului, de către o persoană a cărei identitate nu a putut fi indicată".

Un briceag a fost descoperit la faţa locului. Ulterior, oamenii legii l-au găsit pe atacator pe un câmp aflat între localităţile clujene Pata şi Boju. Tânărul de 16 ani, din Sânnicoară,a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor, stabilindu-se că leziunile suferite de victimă i-au pus viaţa în pericol.

În cursul zilei de luni, tânărul urmează a fi prezentat Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă.

Articol de Alina Vasilescu 

Comenteaza