Miliardarul Verestoy Attila s-a izbit de un TIR în judeţul Cluj

Miliardarul Verestoy Attila s-a izbit de un TIR în judeţul Cluj
Verestoy Attila a făcut un accident rutier la Izvorul Crişului. S-a izbit cu maşina de un TIR.

Accidentul a avut loc la Izvorul Crişului şi a avut loc în cursul după-amiezii. Verestoy se îndrepta spre Oradea. Membrul marcant al UDMR se afla la volan şi a intrat pe contrasens, lovind un TIR. Omul de afaceri a scăpat cu răni uşoare şi a fost internat la Spitalul Judeţean Cluj.

"Prima investigaţie arată că nu are răni grave", a declarat directorarea spitalului, Cristiana Ciortea.

"Am fost solicitaţi numai pentru un echipaj de descarcerare, nu şi pentru unul SMURD. Am aflat că ar fi existat şi un incendiu, dar deocamdată nu ştim cât de serioasă a fost situaţia. Colegii mei sunt încă la Izvorul Crişului", a afirmat Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Verestoy Attila este unul dintre cei mai bogaţi oameni din România. Deţine sase terenuri in Bucuresti, Ilfov sau Harghita, 7 imobile - 4 in Capitala, doua in Secuime si unul in Ilfov, trei automobile, obiecte de arta in valoare de 75.000 de euro, aproape 10 milioane de euro in conturi si alte cateva milioane de euro si de lei in actiuni la societati inchise, 40.000.000 de forinti in banci si impreuna cu sotia un portofoliu de 36.000.000 de milioane de lei in actiuni la societati listate pe bursa.


UPDATE Medicii au confirmat că Verestoy are fractură la piciorul drept. El urmează probabil să fie transferat la Spitalul de Ortopedie.

Comenteaza