Video Mihai Sturzu, încă două episoade în care face mişto de clujeni: "Nimic nu este mai penibil decât să explici o glumă"

Mihai Sturzu, încă două episoade în care face mişto de clujeni: "Nimic nu este mai penibil decât să explici o glumă"

Fostul cântăreţ Hi-Q Mihai Sturzu a mai filmat două clipuri, la volan, în care vorbeşte despre valul de reacţii negative pe care le-a primit în urma postării unui clip în care face glume despre Cluj.

În al doilea video despre clujeni, cântăreţul spune că este "penibil să trebuiască să explici o glumă", adăugând că nişte "hateri" care i-au umplut reţelele sociale de comentarii negative "şi-au luat block". Apoi, Sturzu a spus că este un fapt statistic "că cei mulţi sunt proşti", iar oamenii deştepţi, mai puţini. El a menţionat şi faptul că nu mai este membru PSD.

"Nimic nu este mai penibil pe lumea asta decât să explici o glumă. Faptul că ironia din video-ul meu de ieri nu a fost aşa departe de adevăr reprezintă şi mulţimea de hateri care s-au aruncat în conturile mele de social media şi care şi-au luat block. Au confirmat proverbul „Prostul nu e prost destul, până nu e şi fudul”. Eu făcea mişto de clujenisme şi s-au trezit cu „pesedistule", „nenorocitule”, „ciuma roşie”.

Nu mai sunt în PSD. Alţii: „miticule”, „bucureşteanule”. Puţini sunt oameni normali la cap, până la urmă, asta este statistica: cei mulţi sunt proşti, oamenii deştepţi sunt mai puţini, cu care m-am şi distrat pe tema asta. Pa, clujeni, vă ţuc, iar dacă intraţi într-o încăpere şi aveţi impresia că toţi sunt mai deştepţi ca voi, nu mai urmăriţi videoclipurile acestea pentru că vă strică", a spus Sturzu.

În cel de-al treilea video, Sturzu face o glumă, spunând că unor clujeni supăraţi nu le-ar putea spune un banc într-un bar, iar în final le transmite acestora să rezolve situaţia de la Pata Rât şi le va deveni prieten.

"Imaginaţi-vă cum intru într-un bar de clujeni supăraţi şi spun bancul ăla cu într-un avion, George Bush, Nicolae Ceauşescu şi Ronaldo. „No, n-are cum, mă, Mihai, eşti prost şi urât. Nu are cum să fie. Ceauşescu îi mort mă, nu are cum. Ceauşescu era om fain, clujenii o duceau bine pe vremea lui Ceauşescu, oamenii aveau „servici”, nu serviciu”.

Râdem, glumim, dar să ajung să vă explic glume? Atâta duşmănie, atâta ură, atâta încrâncenare... Bucuraţi-vă de viaţă, lăsaţi frustrările astea freudiene. Băi, clujeni, mândri că sunteţi clujeni şi că io-s urât şi prost şi ciuma roşie şi n-am apă caldă la Bucureşti. Bă, fiţi atenţi, voi aveţi o situaţie la Cluj, se numeşte Pata Rât.

Uite, cum sunteţi voi aşa deştepţi şi smart city, o să vă rog eu să rezolvaţi problema cu Pata Rât şi când rezolvaţi problema aia care este o pată nu a Clujului, ci a României, eu vin la Cluj, facem poze, facem mişto de mine, vă pup pe toţi pe frunte şi viaţa e frumoasă", a adăugat Sturzu.

Comenteaza