Foto "Mi-e dor de tine" la Londra. Instalația de pe podul Elisabeta din Cluj a ajuns în Anglia

"Mi-e dor de tine" la Londra. Instalația de pe podul Elisabeta din Cluj a ajuns în Anglia
| Foto: Lights On Romania

Instalația luminoasă "Mi-e Dor de Tine" a fost aprinsă în capitala Angliei.

„ Instalațiile pe care artiștii selectați de echipa Lights ON Romania le prezintă în spațiul public și privat vin cu povești menite să aducă în atenția tuturor conștientizarea unor probleme mai mari sau mai mici cu care ne confruntăm în moduri distincte. Tot în 2019, depășim granițele țării în urmărirea unui scop demult urmărit. Ne-am asociat cu festivalul de lumină Canary Wharf Winter Lights - Londra pentru a crea un dialog inedit peste mări și țări dedicat acelora dintre noi pe care-i păstrăm în inimi și în minți pentru că sunt azi departe de noi. Drept urmare, o instalație extrem de personală va fi dezvăluită în inima financiară a Capitalei Marii Britanii, o instalație personală nouă, românilor”, a declarat Andi Daiszler, Președinte Asociația Daisler.

 „Mi-e Dor de Tine” va fi expus la Londra între 7 noiembrie 2019 și 26 ianuarie 2020, la Canary Wharf – Middle Doc.

Clujul se îmbracă în luminițe de Crăciun, marca Lights ON

Instalații artistice de mari dimensiuni vor fi amplasate, în perioada 21 noiembrie - 15 decembrie 2019, în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca și nu numai.

Tema generală a acestei ediții este Conștientizarea cu focus pe trei direcții clare de implementare: Arhitectură, Mediu, Relația Individ-Comunitate.

În acest an, festivalul de Light Art vine cu mai multe surprize pentru fanii acestui gen de manifestare culturală publică. Evenimentul se desfășoară între 21 noiembrie și 15 decembrie în Cluj-Napoca, cu câteva excepții care vor fi dezvăluite la momentul oportun.

Comenteaza